Select your Top Menu from wp menus

Archiwum – wywiad z OLO

Napisano w: OFF-TOPIC
  • bigsteve w: 20 lutego 2015 at 11:09 #515

Kto cię wciągnął do tej gry ?

Kolega z osiedla, dał mi zagrać kilka razy po sieci i złapałem bakcyla

Jakie były Twoje początki gry w FAR CRY 1

Zanim kupiłem sobie swoją wersję FC, pożyczyłem od kolegi, wciągnęło mnie ta aż tak że na sen zostawało mi do 2 godzin

Kto, lub co spowodowało że złożyłeś podanie do nas ?
    Podanie do Z!P4 złożyłem po tym jak mój przyjaciel, który pokazał mi tę grę to znaczy Sasza złożył podanie do klanu AVP, w tym samym czasie, drugi mój przyjaciel Boor złożył podanie do Z!P4

Jak do momentu wyboru na szefa FC odnosiłeś się do tego co działo się w naszej grupie ?

Klan był w powijakach, po przejściach i dojście moje i Boora za skutkowało tym że pojawił się serwer i pierwszy komunikator głosowy mumble.
    Zaczeli dochodzić gracze z większym doświadczeniem to znaczy Lejto , Melon , Jumper i inni
    Pojawiły się dobrej klasy treningi i pierwsze uczestnictwa w turniejach FC

Czy głosowanie w jakim wybrano Cię na „Pierwszego po Bogu” było
    zaskoczeniem, czy też spodziewałeś się tej nominacji ?

Wiedziałem że jestem jednym z kandydatów na to stanowisko, lecz dopiero głosowanie dało mi przepustkę do tej funkcji

Jak aktualnie oceniasz to co dzieje się w około naszej gry i ludzi w nią grających ?

Mnustwo ludzi oszukuje, być może zbliża się czas upadku FC1, ta gra jest moją pierwszą sieciówką i będę w nią grał do czasu gdy oprócz mnie nie zostanie nikogo z kim można by pograć.

Co chciałbyś jeszcze zmienić będąc na stanowisku BOSSA ?

Jeśli chodzi o naszą sekcję, mało można zmienić , gdyż posiadamy ludzi odpowiedzialnych i zaangażowanych w grę, z racji powolnej agoni mało co można zrobić

Na co liczysz w nadchodzącej trzeciej edycji FAR CRY ?

Liczę na to że będzie miała grywalność FC1 i producenci wyciągnęli wnioski z błędów poprzednich wersji, naprawiając bugi i dając dobre zabezpieczenie w postaci nowego punkbustera, który uniemożliwi oszustom popsucia kolejnej gry.

Tak na zakończenie powiedz nam coś o sobie i swoich zainteresowaniach – wszak komputer chyba nie wypełni Tobie każdej wolnej chwili ?

Jestem wrogiem całodziennego siedzenia przed komputerem, moje zainteresowania to wędkarstwo, piłka nożna ( oldboj ) Trzeba równoważyć grę i inne obowiązki.

Viewing 1 post (of 1 total)

You must be logged in to reply to this topic.